BLOG

Informace, které mě napadají, vkládám do textu pro inspiraci ostatním.
 

Změny v nás

04.04.2021

Tyto informace mi přišly v noci, kdy mě moje milé děti probudily v jednu ráno a díky nim jsem pro-tvořila celou noc. Nejprve jsem na ně byla neskutečně nasr@ná, neboť už předtím jsem nemohla usnout. Dělala jsem totiž ten večer velmi silnou kvantovou meditaci, a leč jsem hlavu měla prázdnou, tělo spát nechtělo.

Ženská síla

05.03.2021

Tak to je fakt síla - po co se poslední době děje s ženami. Přicházejí ke mně ženy, které stále častěji chtějí otevírat téma probuzení své ženské síly. Asi to je tím, že i já jsem si tím prošla a stále se učím, jak s touto divou silou zacházet.

Chci se zlepšit v angličtině, a tak jsem se rozhodla sledovat videa v angličtině a překládat si je. Začala jsem s videii pro mě zatím nejvíc inspirující bytosti v mém životě - Paramahamsy Swamiho Vishwanandy. Ve svém ašramu, Shree peetha nilaya, dává pravidelně zajímavé přednášky.

No make-up

03.01.2021

Možná by mě ani dříve nenapadlo, že toto období u mně někdy nastane. Malování a zkrášlování mého už tak "dokonalého" obličeje bylo pro mě určitým rituálem a hlavně kreativním vyžitím. Jak se humorem říká, že si některé ženy malují na ksicht obličej, tak já jsem si na něj malovala umělecké dílo. Prostě mě to bavilo.

Možnost volby

02.01.2021

Každý den po ranní meditaci čtu zajímavé knihy, které mě inspirují a provázejí celým dnem. Aktuálně čtu knihu Kurz Zázraků - už asi po třetí. :) Je to pro mě stěžejní kniha, která se mnou stále pracuje. Uvědomění přicházejí, a je to prostě škola života.

Dnes ráno na mě vykoukl příspěvek mého kamaráda, který se zamýšlel nad tím, zda je dobré chtít v partnerském vztahu pouze tu nejlepší partnerku (partnera). Jestli náhodou to není moc ambiciózní a nedůstojné, stát si za tím co chceme. Popravdě, nedalo mi to už spát a začala jsem se nad tím zamýšlet.